Det er Akershus Teater og Østfold kulturutvikling som presenterer KORPS av Knut Nærum. KORPS er en teaterforestilling som reiser rundt i Norge og hyller korpslivet. Fredag er det altså besøk i Amtaland og Smia som står på tur – og da er det Nordre Nesodden skolekorps som skal spille og forhåpentligvis få de fremmøte i godt humør.

Da Amta fortalte om helgens konsert tidligere i høst, innrømmet musikerne fra Nesodden at de gjerne skulle hatt en slik forestilling på halvøya også. Foreløpig blir det med ønskene. Det er for øvrig første gang Nordre Nesodden Skolekorps er med.

Ingen passende arena på Nesodden

– Jeg skulle gjerne hatt forestillingen til Nesodden, sier Nordre Nesodden skolekorps-dirigent Morten Apelman, som forteller til Amta at det ikke finnes noen passende arenaer for en slik oppsetning på halvøya. Dette synes han er leit.

– Jeg håper det kommer noen fra Nesodden til Drøbak, sier han, før han avslutter med å informere om at det blir satt opp en gratis buss for nesoddinger som vil ta turen til Smia Allhus for å se KORPS.

Slik kan du vinne billetter

Nå har du sjansen til å vinne to billetter til forestillingen. Vi trekker ut to vinnere her – som begge får to billetter hver til fredagens forestilling.

Du må bare svare riktig på vårt spørsmål:

– Hvor mange ganger før har Nordre Nesodden skolekorps vært med på KORPS?

Legg igjen ditt svar i kommentarfeltet til saken og vi trekker to vinnere torsdag morgen.