Frogn/Nesodden: Konserter på dag- og kveldstid, utstillinger - og det er meldt sol. Her er noe av det du kan gjøre i Amtaland denne helgen.

På bildet over: Flasken scene, Drøbakspeiderne, Drøbak kunstnerforum, Vibeke Lunel og Idun Thorvaldsen er blant dem som "byr opp til dans" denne helgen.

Frogn

Varmbadet: Utstilling med Brita Skybak ulike portretter av dyr i tusjlavering. Hun har også underfundige tekster til de ulike bildene.
Klokken 12:00 - 16:00 Fredag, lørdag, søndag mellom 09.04.2022 til 08.05.2022

Fru Thune Spiseri: Konsert med Jazz og Sånt.
Klokken 13:00 lørdag

Badebyen FK: Fotball - Seiersten: Badebyen Drøbak - Skiptvet IL. Lørdag klokken 16-18.

Drøbak kunstnerforum: Fotoutstilling "Album Nivis" av Tom Dyring.
Klokken 10:00 - 13:00 Lørdag. Fra 23.04 til 14.05.2022
Klokken 10:00 - 16:00 Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag fra 23.04 til 14.05.2022

Speidernes dag: "Drøbakspeiderne og Frogn JFF inviterer hele Frogns befolkning til aktivitetsløype i Seierstensmarka. Oppmøte blir på gressletta bak Montessorri ungdomsskole. Derfra følges stien opp forbi Øvredammen til Speiderhytta. Underveis blir det ulike aktiviteter, f.eks bruskasseklatning, fisking, og sovepose-stapping. Ved ankomst Speiderhytta spanderer vi mat og drikke til alle".
Seierstenmarka Batteriveien 1
Klokken 10:00 - 16:00 Lørdag 23.04.2022

Drøbak kirke: Konsert med Pianist Trond Schau og fløytist Maiken Schau
"En «FLØYTE-MATINÉ» konsert med musikk av J. S Bach, S. Gubaidullina, Olivier Messiaen og Kjell Karlsen. Pianist Trond Schau og fløytist Maiken Schau tar frem de helt store komponistene til konserten i Drøbak kirke i regi av Klassisk i Drøbak"
Klokken 12:00 - 13:00 Lørdag 23.04.202

Sjøstjernen: Konsert med Lett Blanding som består av: Idun Thorvaldsen, Cesilie Nielsen Skaslien, Olav Nordsjø Lund, Terje Fjeldvig og Arne Qvigstad. Jazz, Blues, Soul, Viser, Ballader, Latin og Pop.
Klokken 18:00 - 20:00 Søndag 24.04.2022

Nesodden

Nesoddtangen skole: Nordre Nesodden Skolekorps Loppemarked
Lørdag 23. april har vi åpent fra klokken 10 til 15
Søndag 24. april har vi åpent fra klokken 11 til 15

Tangenåsen ungdomsskole: Tangenfestivalen
"Tangenfestivalen er endelig tilbake!! Vi ønsker store og små velkommen til Tangenåsen ungdomskoles festival og lover show, mat og masse morsomme aktiviteter"
Lørdag klokken 11-15.

Hellviktangen kunstkafé: Utstilling med Vibeke Lunel "IN TURMOIL // IN TRANSIT"
I et presseskriv skriver Lunel: "Gjennom tematisk og estetisk bearbeidelse av naturens lovmessighet og gjentagende mønstre skaper jeg mitt eget imaginære kosmos. For meg er det ingen annen måte å holde ut verdens uforståelige brutalitet enn å akseptere den som en del av en større helhet.
Utstillingen åpner lørdag klokken 12.

Galleri Vanntårnet: Konsert med Tøyen Fil og Klafferi

"Tøyen Fil og Klafferi setter samtidsmusikk inn i nye, gjerne overraskende sammenhenger, der videoverk og grandiose fiolinsoloer er like naturlige elementer som krasjkurs i ornitologi og radiobingo. Ensemblets store utforskertrang gjør at de arbeider innenfor et vidt spekter av forskjellige sjangere."

Hanne Rekdal – fløyter / fagott
Kristine Tjøgersen – klarinetter
Eira Bjørnstad – fiolin
Tove Margrethe Erikstad – cello.
Lørdag klokken 17:15

Hellviktangen kunstkafé: Konsert med ROLF-ERIK NYSTRØM & JULIANA VENTER
"Som duo har paret opptrådt på festivaler og gitt konserter over hele verden, alt fra klubber til konserthus, ute i naturen, i gallerier (som Munchmuseet) og nedlagte fabrikker - i Kina, Japan, New York, Libanon og Sør-Afrika, i tillegg til rundt i Europa, siden 2015. De har også etablert den nå årlige Fram Kunstfest sammen med Paal Nilssen-Love på Nesodden."
Lørdag klokken 20.

Gudfaren: Konsert med Lene Lie Band
Fredag klokken 22:30

Flasken Scene: Konsert med Hobo Sapiens.
Hjerte/smerte, drap, akoholproblemer, tog og trailere. Velkommen til en kveld som hyller countrymusikken med alt det innebærer. Det akustiske nesoddbandet Hobo Sapiens har en særlig forkjærlighet for outlaw country, med artister som Johnny Cash, Willie Nelson, Kris Kristofferson, Merle Haggard og Townes Van Zandt i spissen. Kvelden byr på en blanding av gamle klassikere og noen gjemte/glemte skatter.
Lørdag klokken 20:30

Fjordvangen barmehage: "Fjordvangen barnehage fyller 20 år og i den forbindelse ønsker vi å invitere til vårfest søndag 24. april, klokken 12-15. Det blir leker for barna, mini loppemarked med klær (0-12 år), barnebøker og leker. Salg av mat og kaker. Alle inntektene denne dagen går til nytt kjøkken i barnehagen. Alle er velkomne". Sted: Fotballbanen ved siden av barnehage

Fjordvangen: Nabolagsmarked på Fjordvangen. Naboer og venner selger klær, ting, planter, leker, hageutstyr osv. Det blir også små pop-up kafeer. Søndag 24. april klokken 12-16.

Hellviktangen kunstkafè: Barnas kunstutstilling
"Velkommen til barnas kunstutstilling på Hellviktangen kunstkafè. Lørdag 23. april, kl 14.00 viser vi frem kunstverk laget av barn og unge på "Tegnekurs for barn". Vernissasjen starter i 1. etg. med et musikalsk innslag fra Nesodden kulturskole.
Victoria Serafin Svendsrud 9 år, spiller på fiolin , sammen med sin mor Daria Serafin som akkompagnerer på piano.
Klokken 14.00-16.00, lørdag 23. april
Klokken 12.00-16.00, søndag 24. april