Gå til sidens hovedinnhold

Russen synger i kirken. Pris-utdeling og pepperkaker. Se hva som skjer i helgen!

Artikkelen er over 4 år gammel

Sondre Høymer (23) fra Vestby gjester Drøbak kirke med sin egen trio lørdag kveld.

Trioens turné «Et juleeventyr» har stoppested Drøbak og lover en julekonsert med stor spennvidde. Alt fra tradisjonell norsk julemusik til amerikansk julemusikk med Hollywood-glitter står på programmet, pluss et helt nytt verk basert på Charles Dickens, A Christmas Carol.

Russen holder julekonsert i kirken 

SE OGSÅ: Det skjer i Frogn og Nesodden 16.-18. desember

Sondre Høymer har utviklet seg til en klassisk gitarist av godt merke. Han studerte ved Norges Musikkhøgskole, og Akademia Muzyczna w Katowicach ved maestroen Marcin Dylla. Nå reiser han verden rundt og gir konserter i land som USA og Spania. I 2014 tok Sondre en imponerende 2. plass i den internasjonale gitarkonkurransen Sierra Nevada Guitar Competition i Reno USA.

Sondre Høymer anser 1800-tallsmusikk som sin spesialitet. Han ble som første gitarist tilbudt diplomstudiet i utøving (Artist Diploma) ved Norges musikkhøgskole. Der fortsetter han med å jobbe videre med sin lovende karriere.

Christian Lundqvist (23) begynte i tidlig alder å spille slagverk. Han er alternerende solo-slagverker i Kringkastingsorkesteret og avsluttet nylig sin bachelor grad ved The Juilliard School i New York, USA. Hans spiller pop, rock og jazz til symfonisk musikk, samtidsmusikk og klassisk slagverk.

Sopranen Amalie Kongssund er oppvokst i Oslo. Som tiåring ble hun med i den Norske Opera og Ballets Barnekor. Der har hun vært med i oppsetninger både som korist og som solist. Nå studerer hun siste året på bachelor i Klassisk sang ved Norges Musikkhøgskole under Kirsten Taranger.

Amalie har vunnet premier i flere sangkonkurranser.

Billetter kan kjøpes på forhånd og i døren til Drøbak kirke lørdag kveld. Konserten er en del av Adventsfestivalen i Drøbak og Frogn.

Stå på-pris for full musikk

Julekunst hos Sarepta

Sjelden verkstedsvisitt

«Alle» synger jula inn i Frogn 

Ta en titt på pepperkaker og tog i Drøbak

Klassisk førjulskonsert på fredag 

Kommentarer til denne saken