En eldretsunami er i ferd med å skylle inn over de pengelense politikerne.

Hvorfor snakker man om eldrebølge? Det kommer da ikke en tsunami med eldre mennesker inn over landet.

Dette er mennesker som stort sett har bodd her hele livet, og myndighetene har visst om - Alltid! De har hatt god tid til å planlegge, med sykehjem og hjemmetjeneste. Det er derfor helt idiotisk å kalle dette en eldrebølge.

Men politikerne har en helt annen agenda enn eldre og pleietrengende. De har en globalistagenda som opptar dem 24/7 - de skuffer millioner hit og milliarder dit i en evinnelig strøm for å vise hele verden hvor dyktige de er og hvilken omsorg de har for dem som har mindre.

Er det ikke flott at vi har så dyktige politikere, så dyktige med å tilfredsstille alle der ute, til og med kineserne skal ha og få.

Men skammelig nok har de ingen tanke - og slett ingen omtanke for gamlemor og far som har tjent landet og slitt og strevd fra morgen til kveld med å bygget det opp etter krigen, slik at alle etterkommere skulle få det bedre enn dem selv.

De etablerte innlagt vann, vannklosett, vaskemaskiner og masse fint, til og med vannkraftverk fikk de etablert og lagt inn strøm til befolkningen. Strøm som nå politikerne har stjålet og gitt til EU. Tenk det?

Dette gjorde de gamle for oss, men hva får de tilbake? Ikke såpass som varme i radiatoren eller ren bleie når den gamle kroppen ikke orker mer. Det er til å gråte av - og jeg våkner om natten etter grusomme drømmer og får ikke sove mer. Jeg blir jo gammel jeg også en dag og hva da? Hva da?