For første gang inviterer Norsk Dragracing Gardermoen (NDRG) til en 100 prosent ren motorsykkel dragrace weekend, Norwegian Bike Festival 2019.

Festivalen er åpen for motorsykler fra hele Europa. Det kommer over 100 team fra Sveits, Nederland, Tyskland, Danmark, Finland, Sverige og Norge.

Det blir dragracing i alle klasser fredag og lørdag. Fra junior motorsykler via vanlige gatesykler til verdens raskeste i klassen Super twin top fuel.

Motorsykler som drikker en tank nitrometan på ett drag! Med 1500 hester gjør disse syklene 0 til 400 km/t på 6 sekunder!

Det er også mulig for den vanlige mannen eller kvinnen i gata å melde seg på! Du kan kappkjøre mot naboen eller en venn og finne ut hvem som faktisk har den raskeste motorsykkelen. Dere blir målt med fotoceller med en nøyaktighet på 1/1 000 sekund på en snorrett strekning på akkurat 401,33 meter. A quarter-mile.

Festivalen starter klokken 0900 fredag og lørdag. Søndag blir det ikke dragrace, men utstillinger, show, stuntkjøring og freestyle.