Navn: Ingrid Lovise

Alder: 25 år

Yrke: Artist og tekstforfatter

Bosted: Oslo, oppvokst i Drøbak

Du slapp nettopp singelen Wild, som forsmak på ny plate?

– Ja, den nye sangen har blitt veldig godt mottatt! Mange av følgerne mine i både inn- og utland syntes dette var friske nyheter og gleder seg til å høre mer. Mange har lagt den til i spillelistene sine, og det betyr mye.

– Hva er det største komplementet du har fått for musikken din?

– Jeg har fått voldsomt mye hyggelige tilbakemeldinger. Likevel betyr det litt ekstra når jeg får høre at tekstene og melodiene er smarte.

– Du er opptatt av at barn skal tørre å utvikle egne interesser og ikke bare «go with the flow» hva skal til for å tørre det?

– Jeg tror barn tidlig viser interessene og talentene sine, gjennom hva de naturlig er interessert i. Det er det viktig at foreldre og andre voksne legger merke til, tar på alvor og heier på.

– Hva har du gjort i sommer?

– Jeg har stort sett jobbet, samtidig hatt feriefølelse med fine kvelder og helger sammen med venner i Oslo og i sommerhuset mitt i Stavern. Det har vært mye god mat og fine turer.

– Hvilke egenskaper er du mest - og minst - fornøyd med hos deg selv?

– Jeg er fornøyd med evnen min til å se lyst på livet og motivere meg selv og andre til å ta affære. Jeg tenker mye, og ser at det i blant kan gjøre ting litt vanskelig for meg.

– Hva er den viktigste avgjørelsen du har tatt så langt i livet?

– Det har vært mange viktige veiskiller i livet – den viktigste avgjørelsen jeg har tatt må likevel være da jeg valgte å gå for musikken. Det var ikke alle som syntes at det var noe særlig smart, men jeg gjorde det likevel og er takknemlig for det.

– Hvis du fikk 100.000 kroner til utdeling - hvem ville fått pengene?

– De måtte deles mellom idretten, kulturen og frivilligheten i Frogn.

– Hvem fortjener en rose?

– Det er mange, likevel vil jeg gi den til Frank Kvinge. Han var den første som hørte sangene jeg skrev helt tilbake i 2013 og sa at det var noe i det. Han ga meg mange muligheter til å bli trygg på scenen og tok meg med i studioet han har bygget hjemme. Heia Frank!