Frogn får egen Nordenpark

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Interessen for Norden-regionen har økt betydelig de siste årene.

DEL

Innsendt Vi registrerer at samarbeidet på regjerings- og parlamentarikernivå vekker stadig større oppmerksomhet, et styrket forsvarssamarbeid i nord er blitt en realitet, store nordiske jernbaneprosjekter er kommet på dagsordenen i tillegg til at de nordiske landenes handels- og kultursamkvem er på et varig høyt nivå.

Også det folkelige og frivillige Norden-samarbeidet griper om seg, og i 2018 slo Foreningen Norden-lagene i vår region seg sammen til Foreningen Norden Follo.

I løpet av 2019 vil laget ha stått for eller medvirket til rundt 10 arrangementer i regionen, og arbeidet med å skape aktivitet i alle Follo-kommunene fortsetter. Det vil også bli satset på en videreføring av  samarbeidet med  Norden-lag og andre i de nordiske vennskapskommunene. 

Velkommen til lagets Facebook-side og til norden.no for å få vite mer om Foreningen Norden lokalt og sentralt.

Som en gest til Norden-idéen og Norden-arbeidet har Frogn kommune og Foreningen Norden Follo gått sammen om å etablere ”Nordenparken i Frogn”. Den skal ligge ved Frogn rådhus på Seiersten i Drøbak, og den høytidelige åpningen finner sted mandag 2.september kl.18, overvåket av Frogn kommunestyre. 

Skedsmo har sin Nordens vei, Stavanger sin Nordens gate, nå kommer Frogn og Follo etter. Velkommen til åpning av Nordenparken!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.