Unik kveldssamling i Drøbak kirke!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtI høysesongen rundt jul, med store annonser og invitasjoner fra kjente kunstnere som reiser «land og strand» rundt og holder julekonserter, kom det en enkel melding om allsangkveld i Drøbak kirke. Innbyder var Kantor Hans Dur Molvik.

Det er kanskje vågalt å påstå at maken til Kantor Molvik ikke finnes i Follo. Men jeg tar sjansen.

Det kunstneriske/ musikalske er en ting. Med dette i tillegg til hans raushet, store hjerte, humor og humør, uhøytidelighet og inkluderende vesen, er det en fryd å være til stede der han har regien.

Og alle disse egenskapene beriket han oss med på denne folkelige allsangkvelden i Drøbak kirke, på denne vakre desemberkvelden.

Sangrepertoaret kunne hvem som helst bestemme. Det var bare å sende inn et ønske om en julesang en er glad i på forhånd, så var det store sjanser for at den kom med.

Allerede å bli møtt med pepperkaker og varm gløgg ved inngangen, gjorde at her følte vi oss alle virkelig velkommen! Et håndskrevet program og en salmebok fikk vi alle i hånden, samt et varmt velkommen til noe som aldri er prøvd før.

Molvik spillet flygel og orgel med stødig og leken hånd, og alle sang engasjert. Ja, Molvik inviterte til og med dem som ville/ våget til å være solister. Og noen brøt «lydmuren» og våget.

Uten å skulle reklamere for en bestemt butikkjede, så er det meget nærliggende å sitere Rema: «Det enkle er oftest det beste».

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags