Do it! Kurs i musikkverkstedet på Nesodden

Beat it, session

Beat it, session Foto:

Av
DEL

InnsendtUngdom og Fritid og Nesodden musikkverksted tar tiden på pulsen og erkjenner at gutta med gitar på ryggen har tatt en pause. Nå er det beats og laptop og vokalprestasjoner og individualitet som gjelder. Og mens vi venter på en ny vår for ungdomsbandene, er musikkverkstedet vårt i gang med en serie kurs og workshops under fellesbegrepet «Do It!»

De første kursene og workshopene er allerede gjennomført med stor suksess. Først ut var del 1 og 2 av «Beat It!» med drevne kursholdere, produksjon av beats, tekster og vokalinnspillinger. Første runde av «Sing It!» ble gjennomført over fire kvelder med profesjonell sangpedagog, pust- og stemmeøvelser, tekstskriving og vokalinnspilling.

Konseptet «Do It!» blir utviklet underveis og mye tyder på at neste kurs/workshop vil handle om fotografering og får navnet «Shoot It!». Vi er også i dialog med ungdom som bruker mye tid på dataspill alene på «gutte/jenterommet» og vi ser ikke bort fra at vi arrangerer et «Game It!» der sosialisering blir en viktig ingrediens.

Workshopene arrangeres i Ungdomshuset på Skoklefall og blir annonsert i ulike, sosiale medier.

Fagenhet Ungdom og Fritid v/ Nesodden Musikkverksted arrangerer kursene og workshopene, og spørsmål og innspill kan rettes til per.christian.halvorsen@nesodden.kommune.no eller tlf. 917 45 910

Per Christian Halvorsen og Tom Sammerud

Følg på: Facebook

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags