Til erfarne næringslivsledere

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Har du lyst til å være mentor for å styrke kreative næringer/kulturbedrifter på Nesodden?

DEL

MeningerNesodden er nemlig blitt med i et skreddersydd mentorprogram med en arbeidsmåte som gir gode resultater for kreative næringer og verdi for mentorene, som er med. Mentorene gjennomgår en mentoropplæring for å bli best mulig skodd for rollen som mentor og til å følge opp sin bedrift over tid (ca. 1 år).

Det er Nesoddparken kunst- og kulturnæringssenter A/S, som har fått gleden av å være prosjekteier og prosjektleder for mentorprogrammet, som er utviklet av KulturBiz. Siktemålet er å skape en modell og et nettverk for kompetanseutvikling for kreative næringer i Akershus.

Vi er i gang med kull 1 av kreative næringer på Nesodden, bestående av 6 forskjellige bedrifter og mentorer. Det skulle vært 7 bedrifter, men en mentor måtte trekke seg i siste liten, slik at vi savner en mentor her (det haster!) Vi satser på å komme i gang med kull 2 fra nyttår. De fleste kulturbedriftene er klare, men vi trenger mentorer til kullet. Vi håper flere erfarne næringslivsledere kan tenke seg å bli med- helt uforpliktende- på mentoropplæringen, som går over 1 dag, få møte mange spennende kunstnere/kreative næringer, hilse på andre som snuser på å bli mentor, og bli bedre kjent med programmet. Dere vil også bli en del av et nettverk med etablerte mentorer.

Vi er sikre på at dette vil bli en god «reise» for den enkelte mentor og kulturbedrift på Nesodden til beste for Nesoddens posisjon som kulturkommune.

Så, kjære potensielle mentorer, bli med! Undertegnede og prosjektleder Marianne Gathe i Nesoddparken ønsker dere hjertelig velkommen!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags