BEAT IT, del 2

Bilde fra BEAT IT-session 2018

Bilde fra BEAT IT-session 2018 Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtBEAT IT er et tilbud til alle musikkinteresserte ungdommer på Nesodden. Det er stadig flere som velger data/laptop til å lage sin egen musikk. I 2018 arrangerte vi BEAT IT for første gang, og interessen var stor blant ungdommene. Dette var et samarbeidsprosjekt mellom to proffe musikkprodusenter fra DAT Music, og Nesodden musikkverksted. Her fikk ungdommene en god grunnleggende opplæring i hvordan bygge opp beats, skrive tekster, samt muligheten til å spille og synge inn et ferdig låt i Skoklefall lydstudio.

Da vi gjennomførte BEAT IT første gang, observerte vi at det var relativt store forskjeller på kunnskapsnivå og ferdigheter blant ungdommene. Derfor kjører vi nå i gang BEAT IT del 2 for dem som har det mest grunnleggende på plass. Her går vi mer i dybden og bredden med hvordan det jobbes for å ende opp med en ferdig låt og god produksjon

For dem som ikke fikk med seg første del, setter vi også opp BEAT IT del 1 igjen i mars 2019. Dette annonseres når datoen for oppstart nærmer seg.

Den 22–24. januar er det klart for BEAT IT del 2 (viderekomne). 3 kvelder etter hverandre, à 3 timer sammen med proffe produsenter! Dette skjer på Skoklefall ungdomshus og Skoklefall lydstudio kl. 18–21. Kurset er gratis for ungdommer bosatt på Nesodden, og som er mellom 13–20 år. Det er fortsatt noen få ledige plasser, så det er bare å melde seg på. 

For mer info og påmelding: Se Nesodden musikkverksteds FB-side, eller send en mail til denne adressen: per.christian.halvorsen@nesodden.kommune.no 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags