Nesodden musikkverksted - et gratis aktivitetstilbud

Øvingslokaler for ungdom

Øvingslokaler for ungdom Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nesodden musikkverksted er en del av Ungdom og Fritid i Nesodden kommune, og er et gratis aktivitetstilbud for ungdommer i aldersgruppen 13–20 år bosatt på Nesodden.

DEL

Innsendt Hvorfor et eget musikkverksted? Fordi vi vet at ikke alle ungdommer er like lidenskapelig opptatt av «foppball», og derfor søker andre uttrykksformer og aktiviteter.

Øvingslokaler

Vi har øvingslokaler lokalisert to steder på Nesodden: Berger og Fagerstrand. Begge disse stedene står øvingsrom til disposisjon – fullt utstyrt med PA, trommesett, keyboard, samt bass og gitarforsterkere. Mao, her er det bare å sette i gang å øve! Tilgang til lokalene må avtales på forhånd med dager og tidspunkter.

Skoklefall lydstudio

På Skoklefall har vi et lite, men velutstyrt digitalt innspillingsstudio. Dette er tilgjengelig etter avtale for ungdommer som ønsker å spille inn egne låter og komposisjoner. Studio inneholder kontrollrom med gode lytteforhold, samt selve studio som har gode muligheter for liveinnspilling av band, akustiske instrumenter, vokalpålegg med mer og godt utvalg av mikrofoner, og 8 kanaler med individuell monitoring.

Det er også muligheter for ungdommer å jobbe 1:1 med teknikker med flere typer DAW-programmer, for å lære mer om hvordan de fungerer, samt om bruk av viktige plugins.

Flere ungdommer på Nesodden har opp gjennom årene fått hjelp til å komme videre med sine musikkinteresser. Noen har startet med bare en musikalsk idé, og som vi i fellesskap har utviklet til helt ferdige låter, og til sist: fullt ferdige produksjoner som er utgitt både på CD og digitalt.

Workshops

Vi arrangerer kontinuerlig flere typer workshops gjennom hele året. SING IT og BEAT IT er begge ettertraktede kurs, og som er utviklet i samarbeid med eksterne profesjonelle krefter. Kursene går over 3–4 kompakte kvelder, og er tiltenkt mindre grupper (6-8 ungdommer), som vil dukke dypere ned i emner de er opptatt av og vil lære mer om.

Vil du vite mer om et eller flere av disse tilbudene, kan du enten lese mer om dem på vår FB-side. Eller ta direkte kontakt med:

per.christian.halvorsen@nesodden.kommune.no eller på tlf.: 917 45 910

Hold deg oppdatert med hva som skjer ved å følge oss her: https://www.facebook.com/pg/musikkverkstedforungdom/posts/?ref=page_internal


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.