Shoot it – mobilfotokurs på Nesodden

Lær å ta bedre bilder med din smartphone

Lær å ta bedre bilder med din smartphone Foto:

Av
DEL

InnsendtUngdom og fritid tilbyr mobilfotokurs til ungdom på Nesodden. Tanken er å tilby ungdom akkurat det DE liker og vil ha av tilbud. Bak ideen til ny workshop, står Ann Iren Ødeby. Med sin bakgrunn som fotograf og frilansjournalist, har hun satt sammen en workshop som hun både håper og tror vil engasjere flere fotointeresserte ungdommer. Dermed er SHOOT IT født.

SHOOT IT lærer ungdom å ta bedre mobilbilder og det blir litt teori, men aller mest praksis hvor alle tar sitt favorittbilde.

Fakta er at mobiltelefonen har tatt over for det gamle kameraet, og vi aldri tatt flere bilder enn nå. Fordelen er at alle har kameraet med seg til enhver tid, og vi tar bilder i stadig flere situasjoner.

Fordelen er at mobilkameraet gjerne tar bedre bilder enn de gamle kompaktkameraene. Men hvor bevisste er vi når vi fotograferer i vei? Tar vi bilder ukritisk eller tenker vi på hva som er i bildet og hva det sier?

Med alt dette i tankene arrangerer Ungdom og fritid et helt nytt mobilfotokurs for ungdom i alderen 12–16 år. I løpet av fire kvelder får du lære om komposisjon og motivvalg og hva bildene dine formidler, men mest av alt skal det fotograferes og vi skal ha det gøy.

Alle deltagerne får muligheten til å printe ut noen av sine favorittbilder i løpet av kurset, og vi avslutter kurset med en kunstfotoutstilling i lokalene til Skoklefall ungdomshus torsdag 4. April klokken 18.

For påmelding:

Send en e-post til: ann.odeby@nesodden.kommune.no

Eller send en melding til: 926 22 878

Her kan du lese mer om selve arrangementet: https://www.facebook.com/events/2026063407512304/

Ann Iren Ødeby

Ungdomsarbeider i Nesodden ungdom og fritid

Følg på: Facebook

Artikkeltags