– Nå har det vært to magre sportssår, hvor vi blant annet ikke har fått arrangert Idrettens Dag her på Nesodden. Så nå kliner vi til og håper at folk møter opp i hopetall for å se hva vi har å by på, sier Arild og fortsetter:

– Jeg kan love at mange vil kunne få prøve noe de aldri har gjort før. For variasjonen av idretter vil være fantastisk. Her kan man få prøve fekting, du kan gå på skøyter på et sklibrett og man kan teste en stakemaskin i langrenn. Og i tillegg kan jeg garantere noen knuste murstein og brukne plankebiter. Så det blir noe for enhver smak på Berger søndag 28. august, sier en entusiastisk idrettsleder.

God tradisjon

Idrettens dag er med på å samle alle grupper og idrettslag på Nesodden. Hvert år samles flere hundre aktive og andre interesserte på Berger, hvor man kan få se og prøve ut en mengde aktiviteter. Taekwondo, judo, karate, skøyter, håndball, fekting, langrenn, fotball, bryting, friidrett, tennis og svømming/livredning er noen av aktivitetene som vises fram. Berger stadion er derfor en fantastisk arena kommende søndag, kanskje spesielt for dem som ikke har kommet seg ut av Korona-tåka og ikke har kommet i gang med trening igjen.

Da kan vi garantere at man vil få inspirasjon på en eller flere fronter. Så ta turen til Berger mellom 12:00 og 15:00 søndag formiddag.

Les også

Velkommen til en skjult skatt: – Jeg ønsker å dele