Get mener Telenor begår skivebom på fiberdekning

Gets kommunikasjonssjef Anders Bigseth tilbakeviser Telenors påstand om at det ikke er fiber på Nesodden.

Gets kommunikasjonssjef Anders Bigseth tilbakeviser Telenors påstand om at det ikke er fiber på Nesodden.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

– Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor tar grundig feil når han sier at det ikke er en fiberaktør på Nesodden. Get har allerede fibret opp store deler av Nesodden, slår Gets kommunikasjonssjef Anders Bigseth fast.

To tredjedeler

– Vår infrastruktur dekker cirka 67 prosent av kommunens husstander. Over 70 prosent av nettet består av fiberoptiske kabler, mens i underkant av 30 prosent er hybridfiber, avklarer Anders Bigseth og presiserer:
– I tillegg har vi allerede lagt rør i parallell, for enklere å kunne øke prosentandelen av fiberoptiske kabler dersom det skulle bli behov for det.

Millionkjøp

– Gets nett er bygget av Nesodden kabelTV, vår eldste partner, som vi kjøpte i fjor sommer for 80 millioner kroner. Kjøpesummen gjenspeiler den betydelige fiberinvesteringen som allerede er gjort samt Nesoddens framtidige potensial.
Bigseth hevder Get leverer:
– Målet vårt er å gi kundene ekstraordinære opplevelser hver eneste dag. Derfor har vi reinvestert alt overskuddet i selskapet de siste årene i fibernett, produksjonsplattformer, produktutvikling og kundeservicesystemer. I dag har cirka hver fjerde husstand valgt oss som leverandør.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags