Gå til sidens hovedinnhold

Jublet for nyåpning på Drøbak City: – Det var hyggelig

Zavanna åpnet dørene på Drøbak City tirsdag. Det falt i smak for Karin Hvenekilde som tok sin første kleshandel på lenge.

FROGN: I andre etasje på Drøbak City åpnet klesbutikken dørene i lokalene som har stått tomme i 1,5 år.

– Vi dro i gang og åpnet butikken klokken 16.00 i dag. Men til torsdag planlegger vi å ha en «grand opening», forteller butikksjef Elisabeth til Amta.

Første kunde inn døren var Karin Hvenekilde fra Son.

– Jeg valgte å utsette å handle til nå. Jeg har sittet på hjemmekontoret i 1,5 år. Det går fint i pysj, men nå nærmer vi oss åpning av samfunnet så det er hyggelig å ha noen nye pene klær, ler hun.

Hvenekilde forteller at det var tilfeldigheter som gjorde at hun fant butikken på Drøbak City, som falt i smak.

– Det var helt tilfeldig at jeg kom innom her. Butikken er fin og fylt opp med varer, og har hyggelig betjening. Jeg kjøpte masse der. Det ble vel fire eller fem plagg. Det er mye til å være meg, avslutter Hvenekilde som er klar for sommer og jobb med en til dels ny garderobe.

Rolig start

Balterzen har jobbet i butikk i hele sitt voksne liv, og har drevet en klesbutikk på Vinterbro tidligere, som hun også er fra.

Men Drøbak er ikke ukjent farvann for henne. Slekta til hennes mann er nemlig fra området og han har vokst opp her.

Da Amta er innom, har de hatt åpent en drøy halv time.

– Det har vært greit hittil. Vi har hatt flere kunder innom og gitt de velkomstrabatter. Heldigvis har vi ikke hatt ansamlinger av mange folk, men de som har vært innom, har vært blide. Det var hyggelig å åpne her.

For tiden er de i gang med å starte opp med fire ansatte. De søker også ekstrahjelper på sikt.

– Jeg ser at flere kunder er ute for å handle klær for første gang på lenge. Heldigvis ser det lyst ut når alt åpnet opp igjen. Nå ønsker vi alle kundene velkomne. Vi har blitt godt tatt imot her av naboer og kundene, avslutter butikksjefen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.