NESODDEN/VESTBY: – Laget består av ti jenter fra Nesodden, og 12 fra Vestby. Den talentfulle gjengen har trent hardt over flere år, og bitt tennene sammen gjennom to sesonger med corona, avlysninger og restriksjoner i cuper, kamper og seriespill, sier tidligere damespiller og trener i NHK, Tonje Sundby Thuen til Amta.

Smakte ekstra godt

Derfor smakte det ekstra godt når de denne våren først vant den prestisjetunge regionscupen for hele Region Øst, og deretter denne uka dro i land seieren i det tøffe A-sluttspillet i regionsserien.

Innspurten ble svært spennende, særlig fordi laget røk på et litt surt tap mot et godt og revansjelystent lag fra Stabæk i tredje siste serierunde. Deretter ventet et toppoppgjør mot Tune mandag denne uka.

Kampen ble svært spennende, og jentene fra Vestby / Nesodden lå under med tre mål til pause. Men de kjempa seg tilbake, og vant tilslutt den viktige kampen 20-18.

Under et døgn seinere møtte de så Kjelsås 2 til årets siste seriekamp. Etter uavgjort til pause, dro de også denne kampen i land med to mål, og kunne juble velfortjent over å trone på toppen av tabellen før sesongsslutt.

Nå venter Fredrikstad cup i pinsen, og deretter sommerens høydepunkt med en uke på treningsleir i Kroatia for de ivrige jentene. Laget har trenere fra både Nesodden og Vestby, og trener Steffan Ludvigsen fra Nesodden er svært fornøyd med laget sitt:

Jeg er utrolig stoltav lagmoralen og innstillingen til dette laget. De har blitt en sammensveisa gjeng, og består av mange store talenter som jeg er sikker på at vi kommer til å se mer til i fremtiden. Det er bare å glede seg over håndballveksten på halvøya, avslutter den stolte treneren.