United-supportere får gjennomgå etter gårsdagens 0-7-tap mot erkerivalen.

Søndag fikk Manchester United seg en ordentlig smell i gullkampen. Etter en jevn første omgang hvor Liverpool gikk til pause med en 1-0-ledelse, var det en helt annen andre omgang på Anfield.

Liverpool kjørte over sine erkerivaler fra Manchester og ga seg ikke før United-keeper David de Gea hadde hentet sju baller ut av nettet.

Det er den største seieren mellom de to lagene noensinne.

I den anledning har flere Liverpool-supportere tatt til brushylla for å sende et lite stikk til erkerivalen.

– Nesten utsolgt

På Coop Prix i Akersgata er det nesten tomt for brusen 7-Up. Når Nettavisen er innom butikken i 17-tiden, er det bare to flasker igjen.

Overfor Nettavisen forteller butikkarbeider Sander Svendsen at brusen har blitt revet ut av hyllene det siste døgnet.

– Jeg skal ikke si med hundre prosent sikkerhet at det skyldes kampen i går, men det er veldig gøy hvis det stemmer, sier Svendsen.

– Plutselig snur det

– Som Liverpool-supporter må jeg innrømme at dette er ekstra morsomt, sier kommunikasjonssjef Nicolay Bruusgaard i Ringnes til Nettavisen.

De offisielle salgstallene fra butikkene får Ringnes først om noen uker.

Brusgaard synes det er hyggelig at folk kjøper brusen, men advarer samtidig andre fotballfans mot å bli «for bråkjekke».

– Plutselig snur det. Liverpool-supporterne får nyte 7-Upen så lenge den varer, avslutter han.

Sjefredaktør i Nettavisen, Gunnar Stavrum, er blant dem som har fått en påminnelse om gårsdagens ydmykelse.

– Hyggelige kolleger i Nettavisen (Liverpool-tilhengere) ga meg denne i dag. Snakk om storsinn. Selv om de en sjelden gang kunne triumfert, så er de nøye med å påpeke at det fortsatt er syv poeng opp til Manchester United, skriver Stavrum på Facebook.

Neste kamp for Liverpool er borte mot Bournemouth til lørdag, før de skal til Madrid 15. mars for å prøve å slå tilbake mot Real Madrid etter at de tapte 5–2 i den første kampen.

For Manchester Uniteds del får de besøk av Real Betis allerede på torsdag i Europa League.