Kommunen vil bruke 100.000 kroner for å få oss til å kutte i forbruket

Nesodden kommune vil ha flere tiltak som Nor syverksted, her representert ved (f.v.) Safia Nader Alhomsi fra Syria, Letty Eriksen fra Shetland, Trine Egebakken fra Kristiansand og Khlat Abdi fra Syria.

Nesodden kommune vil ha flere tiltak som Nor syverksted, her representert ved (f.v.) Safia Nader Alhomsi fra Syria, Letty Eriksen fra Shetland, Trine Egebakken fra Kristiansand og Khlat Abdi fra Syria. Foto:

Nesodden kommune har innført en tilskuddsordning for tiltak som er med på å minske materielt forbruk. Og du kan søke.

DEL

Nesodden: Privatpersoner og aktører med organisasjonsnummer kan søke på en bit av de 100.000 kronene som er satt til side for å støtte «tiltak som bidrar til å minske materielt forbruk og samtidig bidrar til mer delings, utlåns- og reparasjonsordninger for Nesoddens innbyggere».

Liker du å reparere ting, eller har glupe ideer for hvordan ting kan settes i stand? Har du tanker om ordninger for deling eller utlån av for eksempel aktivitetsutstyr, verktøy eller annet? Eller om tiltak som bidrar til reduksjon av matsvinn? De er du kvalifisert til å søke på kommunens nye ordning.

Vær kjapp

Du må imidlertid være rask, for søknadsfrist er denne uka.

Kommunen ønsker seg tiltak som vil nå flest mulig, være synlige og dekke et behov. Det oppmuntres til prosjekter som kan utløse andre støttemidler og som samler aktører.

Målet er å legge til rette for «mer deling, gjenbruk og reparasjon for å kunne redusere det materielle forbruket». Og å lage «samarbeid og innovative løsninger som bidrar til å redusere materielt forbruk samt øke kunnskap og erfaring».

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.