Ungdom fra Drøbak fikk musikal-påfyll i London

Sangglade: I september setter denne gjengen opp sine egen musikal i Drøbak. Fire dager i London inspirerte stort. Foto: Privat

Sangglade: I september setter denne gjengen opp sine egen musikal i Drøbak. Fire dager i London inspirerte stort. Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Les Misérables gjorde sterkt inntrykk på de 32 ungdommene fra Drøbak som nylig hentet inspirasjon til sin egen konfirmasjonsmusikal.

– Virkelig noe å anbefale neste års konfirmanter, sier fjorårskonfirmant og ungdomsleder Silje Smedby Strand etter turen til verdens musikalhovedstad. På programmet sto blant annet Les Misérables, som gjorde sterkt inntrykk på de sangglade konfirmantene og ungdomslederne.

(Saken fortsetter)

Se hvor flinke ungdommene er til å synge selv:

  Tårer

  – Det var ikke fritt for at det ble noen tårer, sier ungdomsprest Maria Ådland Monger, primus motor for turen i regi av Drøbak og Frogn menighet.

  Overnatting var fikset i Sjømannskirken som var vertskap for konfirmantleiren.

  – Vi ble tatt imot på en fantastisk måte. Kirkerommet ble gjort om til sovesal, leserommet til underholdningsscene og dansegulv. Jeg tror alle reiste hjem med en opplevelse av at uansett hvor de senere måtte befinne seg i verden, så vil sjømannskirken være et godt sted å komme til, sier Monger.

  Det ble også tid til London Dungeon, selv om noen grudde seg til vandringen gjennom Londons dystre historie.

  – Helt sinnssykt skummelt, men jeg hadde gjort det igjen, sier Helle H. Bekkesletten som også likte Eveningsong i Westminster Abbey.

  – En tur som blir et minne for livet, konkluderer Synne Bauthler, fornøyd konfirmant.

  Disse ungdommene håper du kommer og hører på dem i dag 

  Artikkeltags