Torkel Lien, leder i Amtas hjelpekorps, er på banen for å rekruttere glade musikanter. Han oppfordrer gamle og unge til å børste støv av instrumenter som ikke har luftet seg på en stund.

- Nå får du sjansen til å spille i korps igjen. Vi tilbyr en dags vikariat med mulighet til forlengelse, skriver han humoristisk, og legger til at Amtas Hjelpekorps tar imot alle som noen gang har tenkt eller sagt "neste år vil jeg bli med" - allerede i år.

LES OGSÅ: Vil ha forbud mot helium-ballonger på 17. mai

- Lett å lære

 - Treblåser, messingentusiast eller trommeslager? Amtas hjelpekorps spiller seks marsjer  og ett "konsertnummer" og disse lærer du deg lett på et par uker, hevder han.

Om du ikke rakk første øvelsen 1. mai, er ingen hindring for å "rekke toget". Lien tar i mot henvendelser på løpende bånd, men det er selvsagt en fordel jo før, jo heller.

Neste øvelse er torsdag 4. mai, og deretter søndag 7. mai.

- Velkommen

- Målet med Amtas hjelpekorps er å glede oss selv og andre gjennom å spille i barnetoget 17. mai. Hvis du ikke spiller selv, tips noen som har skrytt av at de har spilt i korps før. Velkommen til øvelser i musikkrommet i etasjen over Det Gamle Bageri i Drøbak sentrum. Inngangen er fra baksiden, sier Torkel Lien.

LES OGSÅ: Nå feies vinteren ut fra Drøbak sentrum