Det har man gjort ved å legge ut en egen video på sin hjemmeside og YouTube. Her sier ordfører Truls Wickholm noen velvalgte ord før hele kriseledelsesgruppa synger med.

På kommunens hjemmeside skriver man også:

"Tusen takk til lærere og ansatte på skolene våre!

Kriseledelsen i Nesodden kommune vil si TUSEN TAKK til lærerne og de andre medarbeiderne i nesoddskolen, som har håndtert nye utfordringer og oppgaver på en strålende måte. God helg!»

Hvordan det hele ser ut? Sjekk selv her:

Ordfører Truls Wickholm har følgende kommentar til innslaget, lørdag morgen:

– Vi er veldig imponert over alle de som står på for at ting skal fungere mest mulig som normalt, også når vi har en krise. Det er mange, men i går ville vi særlig hylle lærene som hele uka har fulgt opp Nesoddens elever, og sørget for at de ikke får ødelagt utdanningen og fremtidsmuligheter av at vi gjennomfører disse strenge tiltakene.

– Det er mye kunnskap, omtanke, og omsorg som ligger bak det lærene våre har gjort gjennom planer, filmer, og pedagogisk opplegg. Det har vi nytt godt av i alle de hjemmene som har skulle følge opp barna våre på dagtid. Også har det ikke bare vært 2+2 =4, og mann skrives med to N'er. Selv så jeg en film som lærer hadde laget selv om hvordan man lager en fugl med lim, papir, og saks. Det er viktig og fint at man fortsatt ser og holder kontakt med læreren, og skolen.

– Så ja, vi er forelska i Nesoddens lærere.