Snurrer go'biter til halv pris på kinodagen

Snurr film: Snekker Andersen og julenissen har førpremiere i Drøbak kino på kinodagen.

Snurr film: Snekker Andersen og julenissen har førpremiere i Drøbak kino på kinodagen. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Familiefilm, julefilm, fantasy, action, drama. Drøbaks egen kinosjef Pål Andresen har trukket et deilig knippe filmer opp av flosshatten til den store kinodagen lørdag 5. november.

- Vi kjører fem forestillinger, hvorav fire er norgespremierer, og samtlige filmer får du til halv billettpris, sier kinosjef Pål Andresen som håper mange benytter anledningen til å se både en og to filmer. Billetter bestilles som vanlig på nett, over telefon eller selges i døra.

Ballongklovn

- Før barne- og familiefilmene krydrer vi med besøk av en fargerik ballongklovn, forteller Andresen. Det blir små konkurranser og goodiebags.

Først ut er filmen Trolls. I denne fargesprakende animerte familiekomedien blir publikum kjent med trollenes verden. De kjenner ingen grenser for deres optimisme og positivitet, og hverdagen består av sang og dans. Deres rake motsetninger er de pessimistiske Bergenserne, -det eneste som gjør dem lykkelig er når det er troll på menyen.

Snekker Andersen

Det søte juleklassikeren om Snekker Andersen og julenissen er endelig filmatisert og lørdag blir det førpremiere i Drøbak kino. - En god, gammel historie som mange er glad i. Nå endelig som spillefilm, sier kinosjefen. Alf Prøysens sjarmerende og stemningsfulle julefortelling har gledet barn og voksne siden 50-tallet. Historien om Snekker Andersen og Julenissen har blitt en uunnværlig del av juletradisjonene her til lands, både i bokform og som et fast innslag på NRK før julaften. I hovedrollene finner vi Trond Espen Seim som juleentusiasten Snekker Andersen, og Anders Baasmo Christiansen som selveste Julenissen.

Theodor (9) spiller så pappa Thor tørker tårer 

Streep og Grant

De voksne får en gylden anledning til å kose seg når Meryl Streep og Hugh Grant inntar lerretet i filmen Florence Foster Jenkins, basert på den sanne historien om en av verdenshistoriens mest udugelige sangere og hennes iherdige kamp for å oppnå den store berømmelsen. Filmen har fått gode kritikker og byr på både humor og alvor.

I Drøbak: Fem forestillinger med noe for enhver smak vises lørdag 5. november.

I Drøbak: Fem forestillinger med noe for enhver smak vises lørdag 5. november. Foto:

Fantasy og action

Flest ungdom og unge voksne vil antakelig ta turen for å se premieren på fantasy-fillmen på Doctor Strange som handler om mørke og mystiske krefter og har 12 års grense.

- Til slutt avrunder vi med en skikkelig action-film; Deepwater Horizon, om miljøkatastrofen i Mexicogulfen i 2010, tidenes største oljelekkasjekatastrofe, sier Pål Andresen.  Filmen har navn som Mark Wahlberg, Kurt Russell, Kate Hudson på rollelisten.

Plutselig nådde Mia's tittel hele landet

Artikkeltags