Kunstnerforumets juleutstilling

Drøbak kunstnerforums årlige juleutstilling i Galleri Creative i Niels Carlsensgt. 2. Åpent hele julen.

Galleri Havstad, Drøbak

Juleutstillingen «Noen dager er lyseblå» ved mosaikk- og glasskunstner Unni Knutsen. Varer ut året.

Avistegnernes hus i Drøbak

Avistegnernes Årskavalkade. Hans Normann Dahl viser 28 nye malerier til Prøysen 100 år. Viser /fortellinger og Sirkhus Mikkelikski. Berit Overgaard s utstilling « Postleninisme 3» med Russisk basar, Ikonostase og et magisk kirkerom med 10 store ikoner, Fredrik Stabel-ny fast utstilling. Åpent til 23. desember fra kl 12-16. Stengt på julaften, første og annen juledag samt første nyttårsdag. I romjulen ellers holdes galleriet åpent kl 13-15. NB! mandag stengt som vanlig.

NesoddHuset

Juleutstilling. Gro Rønneberg store julekrybbe er også utstilt.

Nesoddparken

Utstilling MONTHLY/2. etg: Jenny Rydhagen, True Colors, foto. I kafe: Kaupang, julegaver fra kreative folk. Ute i parken: Lytt, en lydinstallasjon utført av tre kunstnere. Miljøhagen har søndagskafé og juleverksted fra 12-18. Velkommen!

Hellviktangen

Velkommen til en annerledes og frodig juleutstilling med bærbar kunst for både kvinner og menn. Smykkeutstilling med Karen Disen og Elfi Sverdrup på Hellviktangen Kunstkafè.

Galleri Vera

Elleveien 13. Drøbak. Juleutstilling med kjente kunstnere. Deres egne priser. Åpent 14 – 17. Varer til 21.des.

 

Julekonsert

Julekonsert lørdag 20. desember kl. 14.00 med Nesodden Frogn kammerkor og Drøbak musikkorps. Velkommen til hyggelig julekonsert i Frelsesarmeens ny-rehabiliterte lokaler i Storgata i Drøbak sentrum. På konserten blir det svingende julemusikk.Konserten er gratis. Publikum er velkomne til å støtte Frelsesarmeens arbeid med et bidrag i julegryta.

Skoklefall kirke

Julesalme-gudstjeneste søndag 21.12. i Skoklefall kirke. Gudstjenesten er felles for alle kirkene.

Drøbak kirke

Jul med Garness. Fredag 19. des. kl. 19.00. Billettsalg i døren.

Hjertetoppen med juleshow

Fredag kveld inviterer Hjertetoppen kulturkafé til et forrykende juleshow i Tangenten. Det er i Black box/ungdomsarenaen på Tangenten det skjer i kveld. Foruten show med sang og dans, blir det kaffe, kaker og ikke å forglemme loddsalg og flotte premier.
Hjertetoppen kulturkafé er en ukentlig aktivitet der beboere fra Hjertebakken borettslag, Håkontoppen borettslag og også andre med spesielle evner og behov kommer sammen for å synge, danse og spille.
I fjor holdt Hjertetoppen et forrykende show på Tangenten. I følge arrangørene blir det ikke dårligere i år,
Showstart del 1 er kl. 19. Showstopp er kl. 21, forteller programmet. Åpent for alle. Fri entré.