Gå til sidens hovedinnhold

- Vi tar over et av byens hotteste kulturtreff

Artikkelen er over 4 år gammel

Det sier Anna Nesje og Olav Nordsjø Lund, nye drivkrefter for Visekvelden på Follo museum. Fredag er ingen ringere enn Erna hedersgjest på tunet.

- Vi takker Lars Helge Myklebust og Gerd Holtnes for 20 år som arrangører av et av byens hotteste kulturtreff, sier Anna Nesje, til daglig journalist i NTB, på kveldstid glad sanger i sanggruppen Sans Égal. Nå tar Nesje stafettpinnen videre, i tospann med musiker og lærer Olav Nordsjø Lund.

Erna kommer

Årets hedersgjest er Erna Johannesen, tekstforfatter for Drøbak Studiescene.
- En gjeng skal synge et knippe av hennes sanger fra en rekke revyer opp gjennom årene. Her blir det noen spark til Thon, det blir jakt på snegler og mimring om Fedons lavkarbogjennombrudd, røper Nesje.

 

Flinke gjesteartister


I tillegg blir det viser på svensk, dansk og norsk, som alle kan synge med på.  Både kjente og kjære viser av blant annet Prøysen, samt nyskrevne perler står på programmet. Prøysen fremføres vakkert av Cecilie Nielsen Skaslien, for mange kjent som sanger med flere storband, samt Drøbak Gospel. Også Andrea Falk fra Stockholm er gjesteartist.

- Hun sang i Badeparken på sankthansaften og bidrar med egne, spreke viser, forteller Anna Nesje.

Kapellmester og medarrangør Olav Nordsjø Lund spiller med bandet Dr. Øbak, og deltakere fra Drøbak Studiescene er Mette-Lise Engh, Gry Camilla Winther-Bråthen, nederst Niina Bjørklund, Erna Johannesen og Fredrik Georg Svang Jansen, pluss Maria Camilla Winther-Bråthen fra Frogn kulturskole.

Tørre i telt

- Tar dere værforbehold?

-  Det skal mye til før vi avlyser, museet stiller med telt med plass til mange. Det blir også telt på scenen. Kaffe og vafler sørger for varmen i kroppen - men ta med teppe, tipser Anna Nesje og legger til at inngangsbilletter selges på tunet. 

LES OGSÅ: Kvinner på kanten av frisk cabaret

Les om visekvelden for to år siden:

Bildeserie

Vellykket visekveld på Follo museum fredag

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.