Lokalhistorie som akvareller

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Innsendt Blogg om nærmiljøet 

Hallangspollen, Sønderstøa, Digerud, Mien, Bonn, Oksval, Spro, Fagerstrand, Drøbaksundet. Her har Hilde Degerud Jahr sittet og malt akvareller i sommer. Hun er opptatt av natur og lokalhistorie. Mens Hilde har malt, har ektemannen, Einar Jahr, registrert planter. Han er ivrig amatørbotaniker og legger ut bilder av planter på nettstedet Artsobservasjoner. Hilde lager tekster og bilder om stedene på  nettsiden sin, som er  www.formogfarge.no. Skoler får bruke bloggen fritt i undervisning. 
 

Salgsutstilling i kafemiljø på Digerud grendestue
Onsdag er det åpning av en utstilling med Hildes bilder, blant annet akvareller fra i sommer som viser kjente og kjære steder. Også noen grafiske trykk er med.

Fredag, lørdag og søndag er det kafe med servering av varmmat. Tekstene fra bloggen er lagt ut på bordene sammen med bildene. Det er et ønske om at Digerud grendestue skal være et uhøytidelig  møtepunkt hvor folk treffes og prater sammen.
 

Familiedag på Digerud søndag

Søndag 1.oktober er det barnas gård på Søndre Digerud gård. Det er rett ved grendestua. Line og Tom, som eier gården, samarbeider med Hilde denne dagen. Dyra deres er med som motiv på mange bilder. Disse bildene er utstilt på gården.

Hilde Degerud Jahr

Hilde Degerud Jahr-har utdannelse fra Kunst og håndverksskolen og Lærerhøgskolen i Oslo. Hun har i en årrekke arbeidet med kunst, undervisning og journalistikk. Hun er fra Digerud og kan mye lokalhistorie fra Frogn og Nesodden.

Følg på: www.formogfarge.no

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.