Fra før er det kjent at Age Aleksandersen & Sambandet, Sivert Høyem og Mikhael Paskalev er klare for sommerens festival i Badeparken.

Nå er det klart at Postgirobygget og Dagny også havner på plakaten. Hvilke dager artistene spiller, er ikke fastlagt ennå.

Idyll

Postgirobygget har gjestet Drøbak med stor suksess tidligere, blant annet i 2007 og i 2009. Postgirobygget har med udødelige låter som «Idyll», «En solskinnsdag» og «Tidløs» erobret generasjon etter generasjon med nye fans. Og bandet er kjent for å levere solid kvalitet når de år etter år inntar konsertscener over hele landet.

– Jeg begynte å trå Drøbak som guttunge, på tur med familiens seilbåt, og lenge før jeg visste at jeg skulle komme til å få stå på en scene og spille egne sanger der. Senere kjøpte jeg min egen båt. Og havna i Drøbak var fast stopp med overnatting på vei ut og inn Oslofjorden, sier vokalist i Postgirobygget, Arne Hurlen, til Amta.

Dagny

Tromsøjenta Dagny dukket opp i 2016 med monsterhiten «Backbeat». Hennes umiddelbare og fengende, men også intelligente popmusikk har gjort hennes navn kjent langt utenfor Norges grenser.

Kriterrost

– Minialbumet «Ultraviolet» innfridde forventningene og kritikerrosen satt løst. Dagny blir ofte sammenlignet med Taylor Swift, men står fjellstøtt på egne bein. Live er hun et fyrverkeri av en formidler, og vi ser fram til å oppleve en av landets mest karismatiske artister på Drøbakfestivalen til sommeren! skriver arrangørene i en pressemelding.

Godt mottatt

–  Både som seiler og som band har jeg og vi alltid blitt usedvanlig godt mottatt. Det er blitt noen år siden vi i Postgirobygget var der sist, vi vet vi er ønsket, og vi gleder oss veldig, forteller Arne Hurlen.

Les også:
Sivert Høyem bekreftet til Drøbakfestivalen
Disse er allerede klare for Drøbakfestivalen neste år
Drøbakfestivalen fikk ja til tre nye år i badeparken

Se bilder fra Drøbakfestivalen 2016:

Bildeserie

Drøbakfestivalen: artister og publikum - se alle bildene fra den siste kvelden