Drøbakfestivalen: – Endelig klart for Janove i Drøbak

TIL DRØBAK: Janove Ottesen har en lang karriere i Kaizers Orchestra bak seg. Etter at de ble oppløst har han vist at han klarer seg fint på egne bein. FOTO: Arne Bru Haug

TIL DRØBAK: Janove Ottesen har en lang karriere i Kaizers Orchestra bak seg. Etter at de ble oppløst har han vist at han klarer seg fint på egne bein. FOTO: Arne Bru Haug Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Plakaten for Drøbakfestivalen fylles nå raskt opp. Inn på lista over dem som skal vise seg fra sin beste side i Badeparken melder nå tidligere Kaizers-vokalist, Janove seg.

Festivalsjef Hans Petter Haaland har lenge ønsket seg Janove på plakaten, og endelig klaffet det.

– Janove har hatt et fantastisk år, og med sitt bunnsolide band i ryggen, klarer han å gi publikum de samme vanvittige liveopplevelsene som Kaizers Orchestra hadde som sitt varemerke. Det er bare å gjøre seg klar til å bli blåst i bakken av intens energi og ekstraordinær scenesjarm når Janove inntar scenen vår i Badeparken! sier Haaland.

Kaizers Orchestra

– Han meislet sitt navn inn i grunnmuren til norsk musikkhistorie som vokalist og frontfigur i rockebandet Kaizers Orchestra. Bandet ga seg i 2013 og siden har Janove jobbet med film, teater og ikke mist egen solokarriere. Og sistnevnte går for tiden så det suser! De gode anmeldelsene har haglet på vårens soloturné, og flere har konkluderte med at Janove nå er like spennende og god som Kaizers Orchestra var. Det sier ikke lite siden Kaizers regnes som et av de mest uforglemmelige livebandene vi har hatt her til lands. Janove kan forføre en betongblokk til å danse, men det slipper han når han besøker Drøbakfestivalen, for selvsagt danser vi når en stjerne som ham besøker oss, skryter festivalsjefen.

Artistene

Til scenen i Badeparken er det fra før kjent at Klovner i kamp, Morten Abel, Odd Nordstoga, Melissa Horn, Hkeem og Halie kommer. Drøbakfestivalen går av stabelen 15.–16. juni.

Drøbakfestivalen 2017: 


Drøbakfestivalen 2016

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags