Nytt stjerneskudd og Odd Nordstoga til Drøbakfestivalen

Stjerneskuddet Halie kommer fra Bergen til Drøbak i juni.

Stjerneskuddet Halie kommer fra Bergen til Drøbak i juni. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

- Det er med stor glede vi kan annonsere at Odd Nordstoga med band, og landets nye stjerneskudd, Halie, tar turen til Drøbakfestivalen 2018, sier festivalsjef Hans Petter Haaland, som synes det er på høy tid at Odd Nordstoga tar turen til festivalen.

- Han tar med seg det fantastiske bandet sitt, et splitter nytt album og en katalog som er få artister forunt. Som liveartist er Nordstoga noe av det nærmeste vi kommer en kvalitetsgarantist, og vi kan ikke vente til han tar turen til Drøbakfestivalen, sier festivalsjefen.

Stjerneskudd fra Bergen
 

I ermet har han også en nykommer: 17 år gamle Halie skapte stor begeistring da hun spilte på bransjefestivalen Vill Vill Vest i hjembyen Bergen sist høst. Blant annet utropte det anerkjente britiske musikkmagasinet NME henne til en naturlig arvtaker for storheter som Marina & The Diamonds og Ellie Goulding.

- Vi var så heldige å oppleve Halies debutopptreden i Bergen i fjor og ble like begeistret som Bergens Tidende som rullet en 6’er på terningen,sier Haaland. - Det er et helt eksepsjonelt talent vi snakker om her. Debutsingelen «Echo» er et fyrverkeri av en poplåt, hvor både Halies særegne stemme og den lekre produksjonen utgjør et svært imponerende sluttresultat. 

Da han så henne på scenen, var han ikke i tvil; -  Denne superspennende jenta bare måtte vi booke til sommerens festival, og vi gleder oss til å se i Badeparken i juni.

Om Drøbakfestivalen:
15. og 16. juni 2018 i Badeparken.

Så langt er følgende artister bekreftet til festivalen:

Morten Abel

Melissa Horn (SE)

Klovner i Kamp

Odd Nordstoga

Hkeem

Halie

Store navn til Drøbakfestivalen 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags