Programmet for Drøbakfestivalen er komplett - Halvdan Sivertsen kommer også

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Hele Norges Halvdan Sivertsen kommer til Drøbak i juni, og festivalprogrammet er med dette komplett.

DEL

Den allerede stjernespekkede Drøbakfestivalen i juni har tidligere meldt store navn som både Morten Abel, Odd Norstoga og Janove. Nå er det blitt klart at også den folkekjære artisten Halvdan Sivertsen tar turen. Og nå er listen over artister komplett.

- Halvdan er en av de mest drevne artistene vi har her i landet. Alle som har sett ham på scenen vet at dette er en artist med mye på hjertet, og som får publikum til å le og gråte om hverandre. Vi gleder oss stort til å ha Halvdan på scenen i Badeparken. Han topper en festivalplakat som i år er spekket med store navn, sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

Sivertsen blir beskrevet som en av de koseligste, varmeste og morsomste artistene landet har fostret, og han har fortsatt mye å melde. Han er fortsatt opptatt av kloden vår, brenner for kjærligheten, vennskapet og dem som trenger oss.

Hans konserter kjennetegnes blant annet ved hans evne til å blande humor med alvor. Hans velkjente sanger som eksempelvis «Kjærlighetsvisa», «Sommerfuggel i vinterland» , «Venner» og «Nordaførr vårvisa» er uomtvistelig meget godt befestet i den norske sang-flora.

Drøbakfestivalen finner sted i Badeparken 15. og 16. juni 2018.

Fullstendig festivalprogram:

Morten Abel

Melissa Horn (SE)

Klovner i Kamp

Janove

Odd Nordstoga

Halvdan Sivertsen

Hkeem

Halie

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags