Gå til sidens hovedinnhold

Rem med trio hos Kom&Bli på lørdag

Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag kveld spiller Simen Rem med trio på Kom&Bli på Granholt.

- Det er et privilegium å presentere en så dreven artist. Simen er en mann vi kommer å se mye av i fremtidens norske musikkbilde, sier krovert Christer Nexmark.

Rem har med sin debut i 2016 etablert seg som en ny og frisk stemme i norsk musikkliv. Den kritikerroste debutskiva ble omtalt som meget solid, og singelen «Leven» fikk mye radiospilling. I september startet Simen turneen foran et fullsatt Rockefeller, som åpningsartist for CC Cowboys. I oktober var han å se på årets TV-aksjonen.

I november ble Rem sett av om lag 700.000 nordmenn som deltaker i det folkekjære musikkprogrammet «Beat for Beat».

Musikalsk blir Simen beskrevet som oppfinnsom med et smittende, ungdommelig pågangsmot. En artist som vil noe med tekstene sine og som har ballast til å håndtere det. Rem er født i Arendal og har også et musikalsk samarbeid med sin far, forfatter og poet Håvard Rem.

I fjor ga de to ut sitt debutalbum under navnet Rem & Rem, og de turnerer jevnt med konsertforestillingen «Cohen, Dylan og Gud».

Rem har spilt i både kirker og fengsler og var første metall-artist til å spille for Kronprinsparet i en offentlig setting.

- Vi gleder oss, hjertelig velkommen, sier Christer Nexmark.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.