– På tide å tenke litt på sommer'n! Og Reidar har planer.

Reidar Myhre bestemte seg for å ta Eivind Smiths utspill om «liv og røre» i sentrum på alvor. Til sommeren spilles det opp til allsangkvelder i sjøkanten, og i august blir det konserter med både Rune Larsen og Bettan.

DEL

Virvlende snøfiller kan gi inntrykk av at sommeren er langt unna, men enkelte er i gang med planlegging for å gjøre den varme årstiden så hyggelig som mulig for innbyggerne i badebyen.

– Jeg vil jo gjerne bidra til at Drøbak skal være et bra sted. Vi må finne på noe, og mange har ytret ønske om mer allsang, sier Reidar Myhre som i seks tiår har spilt på utallige scener. Saksofonen er en naturlig del av ham.

Fire kvelder

Datoer for allsangkvelder er ikke satt, men planen er å ha to i juni og to i juli, alle på hverdager. Reidar Myhre hører gjerne fra kor og aktører som vil være forsangere eller bidra på slike kvelder. Dag Spantell blir konferansier og sammen med Phillip Kruuse på tangenter sørger Myhre for akkompagnement.

ARTIKKELEN FORTSETTER UNDER BILDET

SE OGSÅ:

– Litt øving kan vi få til å forkant også, om de som melder seg ønsker det. Her blir det rom for alt, det viktigste er å skape god stemning og la flest mulig synge ut, sier Myhre. Til daglig farter han og makker Kruuse omkring på eldresentre og annet med duoen »Herrer med utlagt sjarm". Det har slått godt an og spillingen strekker seg over hele Østlandet. På en slik spillejobb traff han forleden allsang-guru Vidar Lønn-Arnesen. Nå ser han ikke bort fra at tv-personligheten kan dukke opp på en allsangkveld i Drøbak.

– Er vi heldige, får vi med oss Vidar Lønn-Arnesen, alle muligheter er åpne, smiler Reidar Myhre.

Bettan og Rune Larsen

For fjerde året på rad arrangerer han også utendørskonserter den første helgen i august. For to år siden fikk han søsteren Wenche Myhre på besøk, i år kommer Rune Larsen med sitt Lollipopshow fredag 3. august, etterfulgt av Elisabeth »Bettan" Andreassen lørdag 4. august.

– Billetter er allerede lagt ut, tipser Reidar Myhre. – Og den første helgen i august er det alltid fint vær. Vi gleder oss – løp og kjøp, sier Myhre som selv stiller med Reidar Myhres Prima Band og Løs Snipp i forkant av artistene.

LES OGSÅ:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags