Bak arrangementet onsdag kveld står Nesodden Arbeiderpartis kvinnenettverk. Tema for dagen er "Kunsten å være kvinne i 2017".
Fire kvinner med ulik bakgrunn og oppvekst forteller åpenhjertig sin historie- hvilket syn de har på livet og hva livet har lært dem. De fire representerer "arbeiderkvinnen, innvandreren, pensjonisten og fylliken":

Arbeiderkvinnen Mina Gerhardsen er generalsekretær i Actis-Rusfeltets samarbeidsorgan og blogger. Hun har tidligere vært rådgiver for Jonas G.Støre i Røde Kors, journalist i Dagbladet og politisk rådgiver for forhenværende statsminister Jens Stoltenberg. 

Innvandreren Cennet Arslan er fra Tyrkia og Tyskland. Hun mistet alt hun eide og bodde på gata. Hun jobber i dag i hjemmesykepleien. Hennes to barn driver Cafe Tangenten.

Pensjonisten Bente Lavik er tidligere faglig leder for skuespillerutdanningen ved Nordisk Institutt for Scene og Studio. Hun har også jobbet som skuespiller og pedagog på Det Norske Teateret, Nasjonalteateret og Tyrili Stiftelsen.

Julie Winge representerer i følge kvinnenettverket "fylliken". Hun er forfatter, skuespiller og har drevet med barneteater i flere år. I 2016 ga hun ut boken “fyllik" der hun beskriver et liv med fest, fyllesyke og fyllenerver. Hun sluttet å drikke da barnevernet sa stopp. 

- Underveis vil dere også bli kjent med Pernille (Anne-Marthe Lund Engnes) og Oskar (Jan Egil Engnes) og det blir servering av kaffe og kaker, sier Therese Thorèn.

Arrangementet 8. mars er gratis og åpent for alle. 
- Du er hjertelig velkommen uavhengig av kjønn og politisk ståsted, presiserer Therese Thorèn i kvinnenettverket.

LES OGSÅ: Takker for at hun fikk et spark bak

Kari Onstad (75) satser på en DJ-karriere