Bestill Amta+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold 

Det blir folkrock og akustisk når Ford Folk inviterer til konsert på Hellviktangen kunstkafé i kveld.

Ford Folk spiller norsk og angloamerikansk folkemusikk i folkrockstil og akustisk: nesoddmusikk, vakre engelske og irske og – spesialiteten – et par egne og helt nye låter om fortidas musikk. En annen ny låt er Tolkiens og Swanns sang om hobbiten Bilbos siste reise.

Bandet ga i 2013 ut cd-en «Folkemusikk fra Nesodden» i 2013, et nybrottsprosjekt for et tidligere blankt felt på folkemusikkartet som har blitt presentert i NRK P2s Folkemusikktimen, i et folkemusikkprogram på BBC radio Scotland og brukt i Nesoddens Folkeopplysningsråds film om Nesodden.

- Vi er gamle venner som har musisert sammen i forskjellige konstellasjoner og sjangere i tretti år, de siste seks–sju årene som folkemusikkband, sier Gjermund Kolltveit.

Ford Folk består av ålreite folk som Jan Helge Henriksen (gitarer, sang, synth), Gjermund Kolltveit (fele, hardingfele, bratsj, rebek, kankle, dreielire, munnharpe, sang), Ann-Turi Ford (sang, perkusjon), Bjørn Ivar Henriksen (trommer, sang) og Lars Svanberg Jakobsen (gitar, bass, sang).

Søndagsjazz med Sopranos  og Tine Skolmen

Sopranos presenterer sanger hentet fra Michel Legrands mangfoldige repertoar. Michel Legrand vil for de fleste være kjent fra Paraplyene i Cherbourg, en fransk/tysk filmmusikal fra 1964 med blant andre Catherine Deneuve i hovedrollen.

Dette er et repertoar som Tine Skolmen er veldig glad i, og som hun presenterer på en spennende og levende måte. Sopranos er en trio bestående av Knut Harlem saksofoner, Freddy Hoel Nielsen piano og Roar Hartung bass.

Her kan du kjøpe billetter til arrangementene