Amandapris til Ida og Leonard

Fra premieren på Operasjon Arktis. Her ser vi fra venstre Kaisa Gurine Antonsen, Leonard Valestrand og Ida Leonora Eike sammen med regissør Grethe Bøe-Waal. (Foto: Privat)

Fra premieren på Operasjon Arktis. Her ser vi fra venstre Kaisa Gurine Antonsen, Leonard Valestrand og Ida Leonora Eike sammen med regissør Grethe Bøe-Waal. (Foto: Privat)

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

– Jeg trodde vi hadde større sjans på Folkets Amanda, men at «Operasjon Arktis» skulle få prisen for beste barnefilm var helt overveldende, forteller en trøtt, men glad mamma, Oddrun Valestrand. – Jeg hadde en god følelse, men konkurransen var hard. Den var tross alt nominert sammen med andre veldig bra filmer. Barna har sovet i bilen hele veien fra Haugesund, og er nå klare for prøver i Sandvika. Litt unntakstilstand, men det går helt fint. Ida og Leonard har vært kjempeflinke.

I dag bar det rett til prøver i Sandvika, der Oddrun, Ida og Leonard alle har forskjellige roller i Spelet om Emma Hjorth.

LES OGSÅ:
En sjelden dansesjanse
Nesodden-jenter danser i korsett på borgen

Kjempeglade

– Vi ble kjempeglade når de sa at vi hadde vunnet, forteller Ida (8) til Amta.

– Jeg ble litt forskrekket, legger Leonard til. – Da jeg kom opp scenen, så skalv hele kroppen min fordi jeg var så glad, ler han, prisen veide noen kilo, så den var litt tung. Men det var kult å stå scenen.

– Etterpå så sa masse folk til oss at vi hadde vært flinke i filmen, også ville alle sammen ta bilder av oss. Så det ble litt oppstyr etter at vi hadde fått prisen, sier Ida.

Mer Amanda:
Disse fikk Amanda-pris
«Børning» den store Amanda-vinneren 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags