«De Utvalgte» vender hjem- nærmere sagt til Nesoddens svar på Grand Canyon

De Utvalgte: Den femte og siste versjonen av «Skipet Vol. 5- Shorts cuts» spilles på hjemmebane på Nesodden denne helgen.

De Utvalgte: Den femte og siste versjonen av «Skipet Vol. 5- Shorts cuts» spilles på hjemmebane på Nesodden denne helgen.

I forbindelse med Ultimafestivalen 2018 vender den nesoddenbaserte teatergruppa «De Utvalgte» hjem til halvøya denne helgen. I et steinbrudd på Nordstrand viser de forestillingen «Skipet Vol. 5- Shorts cuts».

DEL

NESODDEN: Det nesoddenbaserte teaterkompaniet «De Utvalgtes» pågående serie «Skipet Vol. 5- Shorts cuts"har tatt veien til Malérargues i Frankrike, en skog på Vestlandet, utenfor blok1 i Nuuk på Grønland, Black Box Teater i Oslo og en sandgrop på øya Terschelling i Nederland.

Den femte og siste versjonen av «Skipet Vol. 5- Shorts cuts» spilles på hjemmebane på Nesodden. Forestillingen spilles nemlig både lørdag og søndag denne helgen ved Nesoddens svar Grand Canyon, et avsidesliggende steinbrudd i Kvistmyrveien på Nordstrand. Her skal teaterkompaniet sammen med utvalgte musikere, skuespillere og andre aktører skape en performance med eklektiske musikalske tilnærminger i samspill med stedets unike karakter.

«De Utvalgte» kombinerer video, 3D-film, tale, lyd og musikk i sine ukonvensjonelle forestillinger.

«Skipet Vol. 5- Shorts cuts» og reisen representerer håp om overlevelse, nye landområder og mulige framtiden. Produksjonen jobber med teknologi, natur og kulturelle avtrykk med hybris som omdreiningspunkt.

De Utvalgte

De Utvalgte er et scenekunstkompani stiftet i Oslo i 1994 etter at gruppens originale besetning avsluttet sin utdannelse på Nordisk Teaterskole i Danmark.

Kompaniet består av Kari Holtan, Boya Bøckman, Torbjørn Davidsen, Anne Holtan, Morten Kippe, og knytter til seg andre kunstnere etter behov.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags