Gå til sidens hovedinnhold

Full Nesodden-benk på Beat for Beat fredag kveld

Artikkelen er over 3 år gammel

Tre fjerdedeler av Plutselig Barneteater synger og gjøgler i premièren av Beat for Beat sin tyvende sesong på NRK førstkommende fredag.

Fast pianist i Beat for Beat, Lars Andreas Aspesæter, er også fast medlem i nesoddbaserte Plutselig Barnteteater. Teatertruppen hadde i høst sin 25' forestilling i Tangeneten.

Fredag vil man kunne se Benedikte Kruse, Henrik Horge dele pianokrakk med Aspesæter. De konkurrerer mot programleder Markus Bailey og Ina Svenningdal fra Skam. Horge og Kruse lover nydelig skjønnsang og improvisert musikk.

Tangenten i april

– Plutselig Barneteater har vært opptatt med å lage podkast denne våren, smiler Benedikte Kruse.

– På samme måte som på scenen improviserer og spinner vi her videre på kjente, og mindre kjente, eventyr og fortellinger som barn fra hele landet sender inn ønsker om! Podkasten har allerede rukket å få mange lyttere og flere episoder er på vei.

Plutselig Barneteater vil ellers fortsette med sine forestillinger på Tangenten, og  Kruse gleder seg til sesongpremière der i april.

– I mellomtiden håper de alle vil kose seg med- og ikke minst sende inn ønsker til Plutselig Barneteaters Podcast, oppfordrer Henrik og Benedikte.

Bildegalleri Plutselig Barneteater:

Bildeserie

Se hvem som plutselig var på Plutselig Barneteater

Kommentarer til denne saken