For to år siden gjorde Drøbak Studiescene stor suksess med sin egenproduserte revy «Bare rør», der blant andre ordfører Haktor Slåke fikk seg noen vennligsinnede småspark. Men det var den gang, nå trengs det nye koster - og kanskje er nettopp du en av dem.

Ønsker din hjelp

Med annet hvert år som fast turnus skal det presses fersk revy i 2017, og for første gang skal drøbakrevyen settes opp i flerbrukshuset Smia. Mye skal på plass før premieren 11. november.

– Vi starter øvelsene mandag 28. august i Drøbak kino, forteller instruktør Cathrine W. Langlie. Med premiere i november er det ikke mer enn tiden og veien for ensemblet som skal utvikle og snekre sammen et ukjent antall morsomme sketsjer. Tekster skal pugges og timing, musikk, kostymer og mye annet skal på plass.

 

Med seg på laget er også rutinerte Olav Nordsjø Lund som musikalsk leder og Øyvind Solli som produksjonsleder.

Facebook og Bølgen

– Vi ønsker hjertelig velkommen til nye medlemmer, om noen skulle ha lyst til å bli med. Og ikke minst ønsker vi altså innspill fra publikum om ting de tenker revyen kan eller bør handle om, presiserer Langlie.

Stikkord som facebookgruppen Drøbaksvenner, nye Bølgen badeland og byggesaker har allerede dryppet inn.

– Ja, har noen en tekst, en sang eller en ide om en monolog eller sketsj som kan passe for oss, kan de bare møte opp i kinoen mandag kveld, sier Cathrine Langlie. Så sitter det noen der ute som har lyst til å være med på eller bak scenen er de hjertelig velkomne på første øvelse.

SE BILDER FRA REVYEN I 2015:

Bildeserie

Drøbakrevyen