– Vi har lest oss grundig opp både på revysjangeren og andre humorkategorier og skal med årets revy imponere publikum med alt vi har lært, røper 3.-klassing Othilie Scheie, revysjef for 2. året på rad. Fjorårets revy het «Dårlige forbindelser» og var en revy som slo meget godt an.

Med enkle midler

Elevenes mål er å vise at de ikke er avhengige av et stort ensemble, profesjonelt band, spektakulært sceneshow eller haugevis av sponsorer for å lage en skikkelig underholdende revy.

 

– Men Frognrevyenrevy høres unektelig litt forvirrende ut?

– Det er litt morsomt at jeg har fått så mange spørsmål om tittelen. Den må gjentas et par ganger før den setter seg, og betydningen kan man nok ikke forstå før man har sett revyen, sier Othilie Scheie som understreker at selve konseptet ikke like forvirrende, men at de med tittelen krydrer med en dose mystikk.

– Støtt opp!

Revysjefen minner samtidig om hvor viktig det er å støtte lokale kulturarrangementer og i dette tilfellet lokal ungdom.

 

– Det jobbes et ekstremt antall timer, helt frivillig, for å gjennomføre et relativt stort prosjekt, sier Scheie.

Er du ekstra nysgjerrig, kan du følge utviklingen på Frognrevyens egne kontoer på Facebook, Instagram og YouTube.

– Her blir du kjent med skuespillerne og får innblikk «behind the scenes», sier Scheie, som håper mange tar turen til skolen på Måna i overgangen fra februar til mars.

Premieredato er onsdag 28. februar og siste spilledag 3. mars.

– Vi ruller ut den røde løperen og inviterer til en kveld med god og smakfull humor som passer for alle, lover det unge revyensemblet.

 

LES OM SKOLEREVYEN i 2017:

Les også Terningkast 5

Terningkast fem: Knallgod elevrevy i Frogn