Maria Arredondo tar med ektemannen på nesoddbesøk

Duo: Torstein Sødal og Maria Aredondo besøker Skoklefaldsalen 7. mars.

Duo: Torstein Sødal og Maria Aredondo besøker Skoklefaldsalen 7. mars.

Artistparet Maria Arredondo og Torstein Sødal gleder seg stort til å komme til Nesodden og synge sammen med Nesodden Sangkor.

DEL

Skoklefall: Det er allerede gått 15 år siden Maria Arredondo slo igjennom som artist, og over natten ble en av landets ledende sangere. Ektemannen Torstein Sødal regnes på sin side som en landets ypperste tenorer. Sammen reiser de ut på turné til Nesodden, denne gang sammen med Nesodden Sangkor.

Konserten er i Skoklefaldsalen 7. mars.

Fersk ektemann

Med mange hiter på samvittigheten, kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of Music» i Oslo og utallige opptredener i inn- og utland har Arredondo de siste årene samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2 plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.
 

Lokale kor

Maria Arredondo var aktuell med Stjernekamp i fjor høst, men selv om hun har stått på store scener ser hun virkelig fram til å komme til halvøya og synge sammen med Nesodden sangkor som hun sier:

– Å få synge sammen med lokale kor, som Nesodden Sangkor, gir en ekstra nærhet og varme som vi setter stor pris på, sier Arredondo.


 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags