Onsdag 2. november kan du nyte Marian Dirro Martinez' vakre stemme, samtidig som du støtter en viktig sak.

Det er Siril Witbro, Didrik Myrseth, Espen Fjærvoll, Lars Kristian Marthinsen og Even Samuelsen i ungdomsbedriften Trivium UB ved Frogn vgs. som arrangerer den timelange konserten sammen med sangeren Marian Dirro Martinez – drøbakjenta som ved flere anledninger har imponert med sin flotte stemme.

Snart kan du høre Marians eventyrlig stemme i ny Disney-serie 

Til viktig prosjekt

Inntektene fra inngangsbilletten går uavkortet til et skoleprosjekt for fattige barn i Kambodsja, et prosjekt ledet av drøbakkvinnen Irene Rømmen. For noen år siden åpnet hun en fødeklinikk i Kambodsja og siden har hun satset stort på gratis skole og undervisning i prosjektet Napic. På konserten vil Irene Rømmen gi en kort filmpresentasjon av arbeidet.

Så langt har Rømmen sørget for en trygg start for 20.000 barn i Kambodsja 

Ungdommene arrangerer konsert for å støtte skolebarna i Kambodsja 

– Blir helt rørt

Irene Rømmen selv er svært takknemlig for initativet.

– Ja, dette var noe veldig hyggelig som skjedde etter artiklene som Amta skrev om prosjektet i sommer. De trigget noen flotte ungdommer i Drøbak, sier Rømmen. Først ble hun kontaktet av Marian Dirro Martinez som gjerne ville hjelpe til, og som tilbød seg å holde en konsert.

– Bare noen dager etter ble jeg kontaktet av en gruppe elever fra Frogn vgs. som lurte på om de kunne samarbeide med oss om ungdomsbedrift. Jeg blir helt rørt av disse ivrige ungdommene – og nå blir det konsert i Storsalen på Smia 2. november, sier Irene Rømmen.

Åpnet fødeklinikk i døtrenes fødeland - Kambodsja