Flytter lørdagens utekonsert fra brygge til hage på grunn av helgens uvær

Kulturisten: Lørdagens kveldskonserter i forbindelse med Kulturisten flyttes hjem i Tale Nysteds hage (t.h). Her sammen med  Kristian Bye, Ricky Vatten og kultursjef Ellen Knutsen. Foto: Steinar Knudsen

Kulturisten: Lørdagens kveldskonserter i forbindelse med Kulturisten flyttes hjem i Tale Nysteds hage (t.h). Her sammen med Kristian Bye, Ricky Vatten og kultursjef Ellen Knutsen. Foto: Steinar Knudsen

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

NESODDEN: - Været er det vanskelig å gjøre noe med, så vi snur oss rundt og gjør så godt vi kan for å skape en god og trygg festival for alle, sier kultursjef på Nesodden Ellen Knutsen.

På grunn av ruskevær og sterk vind flyttes lørdagens kveldskonserter, i forbindelse med Kulturisten,  fra Søndre Flaskebekk brygge og inn i Tale Nysted og Ole Marius N. Nygaards idylliske hage på Flaskebekk.

- Da vi skulle starte rigging av konsertscene på Søndre Flaskebekk brygge torsdag, stod sjøsprøyten over Strandpromenaden. Etter værmeldingen å melde, blir det mye vind også på lørdag, så jeg kontaktet Tale Nysted og spurte om det var mulig å flytte konserten til hagen deres i Nordveien 7. Hun sjekket med mannen Ole M. Nygaard, og ringte tilbake fem minutter og sa «Velkommen»! Rausere folk skal man lete lenge etter, sier Knutsen.

Hun gleder seg over at man nå får arrangert både åpne badehus på dagtid lørdag og utekonsert tross krevende vær lørdag kveld.

Arrangementet ved badehusene på dagtid lørdag går som normalt. Men kultursjef Knutsen opplyser at badehusene får en litt kortere åpningstid enn planlagt (klokken 11-18).

- Og så er det altså å tusle opp til hagekonserten klokken 18. Jeg er sikker på at mange vil kose seg under festivalen, både ved fjorden – og i hagen til Tale og Ole, sier Knutsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.