Nesodden kommune er nå på jakt etter frivillige i forbindelse med høstens utgave av Kulturisten kulturfestival.Festivalen går av stabelen 21.-23. september.
 

Blant de frivillige som melder seg opereres det med "førstemann til mølla"-prinsippet. I noen tilfeller vil det likevel spille inn med erfaring fra tidligere, da noen arbeidsoppgaver i høyere grad enn andre krever dette.

Siste dag til å registrere deg er satt til 1. august 2018. Her kan man registere seg

Som tidligere år er det også duket for en egen festival for barna-Kulturisten Junior. Den går av stabelen 25. august.

«Kulturisten»

Nesodden kommunes store kulturfestival «Kulturisten» har vært arrangert 24 år på rad. Kulturisten er i regi av Nesodden kommune ved virksomhet kultur, i nært samarbeid med profesjonelle kunst- og kulturaktører, produksjonsarenaer og institusjoner på Nesodden, som Nesoddparken kunst- og kulturnæringssenter, Nesodden kunstforening/Galleri Vanntårnet, Hellviktangen gård og kunstkafé med flere, samt amatører og frivilligheten.

Med Kulturisten ønsker Nesodden kommune blant annet å vise frem hva Nesodden som kunstnerkommune har å by på av profesjonelle kunstnere, i samspill med amatører og frivillige. Man vil videreutvikle samarbeid som synliggjør og fremmer kulturområdets betydning lokalt og regionalt.

Kilde: Nesodden kommune