Gå til sidens hovedinnhold

Strålende fornøyde med årets Kulturisten

Artikkelen er over 4 år gammel

Godt besøk i løpet av helgen.

Kulturisten har vært svært godt besøkt og programmet har truffet veldig bra.

Arrangørene kan klappe seg på skuldrene etter en lang helg med et tettpakket program som har spent fra kunstutstillinger, bokbad og konserter.

Kultursjef Ellen Knutsen er strålende fornøyd.
– Det har vært et fantastisk oppmøte på alle arrangementene! Mange utsolgte forestillinger og vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger vedrørende kvaliteten og variasjonene i årets program. Det har vært merkbart flere tilreisende til festivalen i år, og jeg vil takke alle fra Nesodden som møtt opp.

Kunstutveksling

Denne uken har en delegasjon fra Tolfa i Italia vært til stede i forbindelse med vandreutstillingen Artistic Contaminations som har vært i Roma, Tolfa og Oslo, frem til den endte opp på Nesoddtangen gård. Stefania Bentivoglio fra Tolfa kommune var full av lovord etter besøket på Nesodden.

– Dette er det første synlige resultatet av vårt samarbeid med Nesodden, og de kunstnerne som har deltatt har hatt stort utbytte av å møte kollegaer fra Nesodden og utveksle erfaringer med dem. At bildene fra Tolfa og Nesodden nærmest har vært på en liten Europa turne er til stor inspirasjon for alle involverte og vi ser på dette som det første prosjektet av mange, smiler Stefania mens utstillingslokalet på Nesoddtangen gård fyltes opp av besøkende.

Litteratur og musikk

Konserten med Band of Gold fredag ble utsolgt, det samme ble konserten med Delvoid på Kom & Bli. Forfatterne Lars Saabye Christensen og Gert Nygårdshaug trakk også fulle hus og med bokbad viste Kulturisten at det litterære også har sin rettmessige plass på et slikt arrangement.

En festival av dette kaliberet hadde ikke vært mulig uten alle de som deltar og bidrar i alle ledd.

– Jeg er utrolig stolt over alle bidragene, de frivillige og festival-crewet, avslutter Ellen Knutsen.

Se bilder her (Amta+) og fra åpningen fredag (Amta+)
 

Kommentarer til denne saken