De tolv er alle medlemmer i Kameraklubben Koia og åpner en ny utstilling lørdag klokka ett. Både fotografer og galleri holder til i grensestrøka mellom Nesodden og Frogn.

– Klubben ble startet for fire år siden og har nå 13 medlemmer i alle aldre, forteller Gro Rønneberg.

Hver uke møtes fotogjengen i hennes koie på Slottet i nordre Frogn. Før jul i fjor stilte de ut i Digerud grendestue. En gang i året arrangerer de medlemsutstilling.

De som stiller ut i år er Gro Rønneberg, Rune Syvertsen, Marianne Legg, Lillian Strand og Alexander Solås Hansen fra nordre Frogn, og Helge Hagen, Leiv Bjerve, Irene Kalvøy, Torhild Hellstrøm, Halfdan Skånland, Halvard Vik og Trygve Einerkjær fra Nesodden.

Ifølge pressemeldingen vil besøkende få se en spenstig og mangfoldig utstilling i Atelier Agnor. Fotografene vil vise «sine personlige uttrykk enten de fotograferer natur, mennesker, dyr eller det urbane liv".

- I år har vi vår spenstige «Fotoutstilling i Grenseland» på Atelier Agnor på Fagerstrand. På møtene viser vi og diskuterer bilder og fototeknikk. Vi arrangerer også fotoutflukter i nærmiljøet og deler kunnskap. Det skaper en positiv hyggelig og avslappet atmosfære rundt fotoengasjementet, sier Rønneberg.

Utstillingen åpner lørdag klokka 13 og holder åpent til 17. Deretter holder de åpent søndag 23. og torsdag 27. til søndag 30. september.

 

Bildeserie

Arkivglimt fra Nesoddhusets 25 år