«Etter denne hendelsen sjekker jeg alltid før jeg setter meg på doen»

Kaffi ble valgt før morgenritualet, da det lå noe sort i toalettskåla. Etterhvert gikk det opp for huseieren hva det var som lå der.

Kaffi ble valgt før morgenritualet, da det lå noe sort i toalettskåla. Etterhvert gikk det opp for huseieren hva det var som lå der. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Det skriver en mann i sitt leserbidrag til Lofotposten. Les hans utrolige historie om hva han en tidlig morgen fant i toalettskålen.

DEL

[LESERINNLEGG / LOFOTPOSTEN:] Vanligvis går alle morgener på faste rutiner. Især for oss eldre over 65. Men denne morgenen skulle bli annerledes.

Våknet tidlig på morgenen i 5.30-tiden. Trøtt og treg i trynet, så alt gikk på autopilot.

Det første ble en tur på badet for å ta det vanlige morgenritualet. Åpnet dolokket for å pisse som vi alle må om morgenen. Men det ble bråstopp før jeg var kommet i gang. Der lå det noe stort og sort nedi doskålen. Ka i helvete var det for noe?

LES OGSÅ: Sjekk hvem som kom på besøk i Linns hage på Fagerstrand (video)

Jeg trekker ennå alltid i doen for å skylle ned. Trøtt i trynet og ikke 100 prosent våken, så innbilte jeg meg at det måtte være klær som var dyttet nedi av andre (men jeg bor jo alene) – eller av meg selv i søvne.

Jeg brøt av alt, gikk ned, satte kaffi på og lagde meg frokost. Etter 10 minutter koblet alle hjernecellene inn fra dvalen og fornuftige tanker overtok.

Det sto med ett helt klart for meg hva det var. Men skulle det være mulig? To etasjer rett opp, cirka 5,5 meter gjennom et rør.

Før dette igjen var det cirka 30 meter til sjøen via en slamkumme. Fortalte jeg dette til noen uten å fotografere det, så ville de fleste ta det som en skrøne eller lure på om seniliteten var i anmarsj.

Tok fram kameraet, plastposer og en tang.

Jo, jeg hadde rett. Tre foto ble tatt før jeg med en tang trakk «tingesten» opp og la den i plastposen og knøt igjen.

Det var en mink som hadde satt seg fast i det nesten 180 graders bendet inn til doskålen. Den hadde ikke fått feste med verken for- eller bakbeina i den glatte porselensoverflaten. Den hadde druknet i forsøket på å komme opp i doen.

LES OGSÅ: Tiur gikk til angrep på skolebarn i Ski

Etter denne hendelsen sjekker jeg alltid før jeg setter meg på doen, så unngår jeg et angrep på mine edlere deler.

Det hadde vært et syn å komme inn på Gravdal sykehus med en mink hengende fast mellom beina!

Den stakkars minken endte sine dager i toalettskåla som den ikke klarte å komme seg opp fra.

Den stakkars minken endte sine dager i toalettskåla som den ikke klarte å komme seg opp fra. Foto:


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken