Fjellstrand: Og Lars Johnsen fikk sannelig rett, for da han innfant seg på kontoret til nevnte salgsstart sto det folk utenfor døra:

– Ja, jeg dro innom jobben i går kveld klokka ni og da var førstemann allerede på plass. Han skulle sove i bilen og hadde tatt med seg forsyninger og stol, ler Lars som fikk rett i at rekkehusleilighetene ser ut til å bli revet bort.

Innfridde forventning

– Hvordan var det i dag tidlig ved salgsstart?

I dag tidlig fikk jeg vite at enda en hadde sovet utenfor, så jeg håper ikke det ble altfor kaldt for dem. Det var uansett god stemning når jeg slapp alle inn, og det ble servert kaffe og vafler. Hittil i dag har jeg solgt seks av ni boliger, så det er en knallsterk åpning, slår Lars fast.

– Innfris forventningene?

 – Ja, det vil jeg virkelig si, med salg av seks og kun tre igjen. Dette er utrolig gøy og innenfor de forventningene vi hadde i forkant av salget. Jeg har jo hele tiden sagt at det kommer til å bli kø utenfor kontoret ved salgsstart, så dette var som forventet, hevder han.

 

Unge kjøpere

– Hvem er det som kjøper?

Jeg fikk tillatelse til å ta bilde av dem som sto der, men det var ingen som ville si noe mer enn det. Så navn får jeg ikke gitt ut, dessverre. Men det jeg kan si er at kjøpergruppen er ung med innslag av barnefamilier. Det er hyggelig å kunne tilby moderne og kule rekkehus samtidig som man hjelper de unge ut på boligmarkedet, bedyrer Lars og legger oppsummerende til:

– Det har uansett vært god interesse rundt rekkehusene, jevnt med henvendelser og godt oppmøte på visning.

 

Og dette var det han sa for tre uker siden, som altså viste seg å være sannspådd:

– Ja, jeg har faktisk så store forventninger til dette prosjektet som har en profil som er etterspurt, at jeg håper og tror det blir kø utenfor kontordøra ved salgsstart, erklærte eiendomsmegler i Sydvendt & Partners Nesodden, Lars Johnsen, optimistisk om prosjektet på tomta, der låven til det tidligere gårdsbruket Persilengen sto, hvis hovedhus ble bygd av sakfører Røer i 1750.