Vi merker oss at Elleflaten i 2009 ble oppgradert med 25 millioner

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LederDa barn og voksne ved Elleflaten barnehage inviterte politikere til barnehagen for å dele sine argumenter mot nedleggelse var det kun en politiker som dukket opp. Dette handler selvsagt mye om at dette var lagt til dagtid, og de fleste politikere har full jobb. Likevel vil vi tro at det i Høyre eller Arbeiderpartiet finnes representanter for partiet som har mulighet til å møte på dagtid. Barna hadde laget gerilja T-skjorter med et tydelig budskap, «Ikke tull med barnehagen vår». Men Høyre og Arbeiderpartiet er blitt enige om å legge ned Elleflaten, og kanskje var det derfor de ikke ønsket å møte foreldre og barn i barnehagen.

Ingen vil legge ned en barnehage, og de fleste forstår at det knytter seg mye følelser til en barnehage. Ikke bare mister de ansatte sin arbeidsplass, men barn og foreldre får hverdagen snudd om når barna blir flyttet.

Vi merker oss at Elleflaten i 2009 ble oppgradert med 25 millioner, og at vedlikeholdsetterslepet for barnehagen er det laveste av alle de kommunale barnehagene i Frogn. Altså er økonomien ikke tatt i betraktning når politikerne nå har bestemt seg. Administrasjonen har foreløpig sagt at beliggenheten er det sterkeste argument for å velge nettopp Elleflaten. Vi vet at Kolstad skal bygges ut med 700 boliger, og i planene ligger en ny barnehage. Avstanden mellom Kolstad og Elleflaten gjør at det kan bli aktuelt å reåpne Elleflaten for å dekke behovet allerede i 2019. Det kan virke som om nøkkelordet er planlegging. Et nøkkelord som blir brukt altfor sjelden i Frogn kommune.

Les også:
Legger ned Elleflaten, men resten er de fornøyde med
Sara (5) og Ellinor (3) kjemper for barnehagen sin med "gerilja-T-skjorter"
Barnehage legger ledige plasser ut på billigsalg
... Mens Frogn får mer å rutte med

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags