Spennende åpning for den nye ordføreren

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Leder: En av de første, store oppgavene ordfører Odd Haktor Slåke får noen dager etter at han overtok ordførerklubba, er å stå for den offisielle åpningen av det nyoppussede Seiersten-anlegget.

Det er 41 år siden daværende ordfører Nils Opaker hadde den samme oppgaven som Slåke har lørdag. Opaker åpnet det man kalte ungdoms- og fritidssenteret på Seiersten, også kalt Frognhallen.

Med hallen i nærheten av allerede opparbeidede idrettsbane, ble Seiersten-området et senter for idrettslig aktivitet i bygda. Nå er hele området rustet opp og kommer om noen dager til å framstå som svært flott og funksjonelt. Som kjent legges det planer for å bygge et badeanlegg i tilknytning til Frognhallen. Når dette vil stå ferdig, er ennå litt usikkert, men den politiske viljen til å bygge anlegget er nesten enstemmig i kommunestyret som ble satt for noen dager siden.

Det politikerne etter hvert må ta stilling til, er den videre utviklingen av Seiersten-området. Allerede i dag oppleves trafikksituasjonen som svært uoversiktlig for beboerne i området, og for skolebarn.

Kommunen beroliger med å informere om at en ny skiltplan er på beddingen. Et tydeligere skiltregime vil nok hjelpe, men spørsmålet er om hva den nye områdeplanen for Drøbak, Seiersten, Dyrløkke og Ullerud vil føre med seg. Noen ivrer etter å fortette Seiersten ytterligere.

Vi mener dette er en dårlig løsning i og med at dette vil gjøre trafikksituasjonen enda mer uoversiktlig, men dette er problemstillinger vil lar ligge noen tid. Nå er det bare å glede seg over at Frogn skal åpne et anlegg med omliggende herligheter, som hele bygda kan få nytte av.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken