Bruk av engangsgrill i denne varmen er en farlig og gjerne dyr lek med ilden

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Innsendt Det er drømmevær, selv en pyse av en mann tør å komme seg i vannet på Skiphelle, Torkildstranda og på Hellviktangen. Solen steiker, en syden-ferie kunne strengt tatt vært avlyst. Det er kort sagt en drøm å besøke strendene i Amta-land.

Helt ærlig, jeg skriver disse linjene i redsel for å bli oppfattet som en sur gammel gubbe, det får stå til. Jeg har noe på hjertet som jeg synes er viktig for oss alle. Stikkordet er engangsgrill, dere skjønner hva jeg mener.

Det vedlagte bildet er tatt mandag på Skiphelle, den utbrente grillen var slett ikke alene.  Den hadde også "kamerater" på andre strender i Frogn og på Nesodden, kunne jeg konkludere etter en liten biltur. Det fyres opp i skogkanter og på strandperlene.

Grilling er gøy, grilling er godt, men i denne varmen er det nesten unødvendig å si at bruk av engangsgrill i naturen er en farlig og gjerne dyr lek med ilden.

En liten oppfordring, uten et ønske om å være sur gammel gubbe; la oss hjelpe brannvesenet ved å la de slippe utrykning til branner forårsaket av engangsgrill.

Ha en fortsatt riktig god sommer, og la oss krysse fingrene for en brannfri sommer!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.